Billige flybilletter til Tenerife

TenerifeTenerife er en ø, der på samme måde som Gran Canaria kan besøges året rundt.

Her finder du stabile temperaturer og masser af sol, der gør det til en fornøjelse at opholde sig på øen både sommer of vinter.

På tenerife finder du en lang række feriebyer, som har alt det, du søger af en god ferie: gode restauranter, børnevenlige strande og mulighed for at feste til den lyse morgen.

De to populæreste byer er Playa de las Américas og Los Cristianos, der reelt er vokset sammen. Alligevel adskiller de sig fra hinanden på flere punkter.

Playa de las Américas er den typiske ferieby med en god strand og masser af forlystelser dag og nat.

Her finder du en lang række barer, diskoteker og natklubber. Skal det være lidt mere stille og roligt, kan du også tage en slentretur på den hyggelige strandpromenade.

Los Cristianos har uden tvivl mere charme end Playa de las Américas. Her leves livet omkring havnen, hvor de blå og hvide både lægger til.

Nattelivet er ikke nær så vildt her, men hvis det bliver lidt for kedeligt, så er Playa de las Américas jo kun en kort taxatur væk.

Bevæger du dig videre langs kysten, finder du en lang række andre feriebyer, der alle har gode strande og masser af aktiviteter.

Travelstart

Find billige flybilletter til Tenerife

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flyrejser til Tenerife.